Mijn Filosofie

Als tiener ontdekte ik mijn liefde voor tekenen, graffiti en schilderen. In het kunsthumaniora kon ik die liefde verder uitdiepen. Kleurstudies, werken met texturen, iets laag voor laag opbouwen. Ik vond dat fantastisch, en het was wat mij initieel aantrok in de visagie. Dat, en de extra uitdaging van schilderen op een levend doek!

Ik hou ervan om het beste uit mensen te halen. Hun innerlijke sprankel naar boven laten komen. Met een minimum aan make-up en de juiste technieken leer ik je een pure look te creëren. Ik gebruik de minerale make-up van Jane Iredale: voor veel mensen is het een verrassing dat ze er met zo weinig middelen zo goed kunnen uitzien.

De beste resultaten bereik je natuurlijk op een gezonde huid. Je opmaken en je huid verzorgen hangen voor mij dan ook aan elkaar. We bekijken samen welke behandelingen en producten het best geschikt zijn voor je huid. De producten van Environ en Neoderma zullen je helpen om een sterke, mooie huid te krijgen, de rest van je leven. Zo hecht je make-up ook het beste.

Tijdens mijn opleiding schoonheidsverzorging merkte ik echter dat er meer in mij zat dan mensen opmaken, of mooier maken. Ik merkte dat ik ervan genoot om mensen zich goed te laten voelen. Hen te laten relaxen en hen een moment echt voor zichzelf te geven. Het leven is vol stress en drukte: daarom vind ik het zo belangrijk al je zorgen te kunnen achterlaten en hier echt te genieten van een moment voor jezelf. Je goed voelen en er goed uitzien, zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je je vanbinnen goed voelt, zal je dat ook uitstralen.

Beauty Makeup Well-Being

Opleidingen

Jaarlijks verschillende bijscholingen bij Environ en Jane Iredale Environ & Jane Iredale
Ik ben altijd op zoek naar manieren om creatief te evolueren. Altijd welkom om van ideeën te wisselen! Plato Creativity (Voka) 2015 – 2016
Kleurenconsulente Schoonheidsschool Gent 2015
Masterclass make-up Schoonheidsschool Gent @ MAC store 2011
Hairstyling Schoonheidsschool Antwerpen 2011
Visagie Schoonheidsschool Gent 2010
Module foto- en filmgrime PCVO Gent 2004
Schoonheidsspecialiste Beautyschool 2002
Vrije beeldende kunsten Sint-Lucas Kunsthumaniora 2001 – 2002
Back to top