Make-up

Make-up Artistry

Ik ben gespecialiseerd in visagie voor evenementen, shows, video, foto en film. Ik deed al de make-up voor een videofilm van cabaretgroep ’t Schoon Vertier, stond op de set van de film ‘Offline’ en maakte dames mooi op de events Radio Modern en Van Katoen. Ook workshops in groep zijn mogelijk zoals op bedrijfsevents. Mail me met uw vraag of voorstel, en we kijken wat mogelijk is.


The Beautiful Bride

Jou mooi maken op de mooiste dag van je leven, is fantastisch. We beginnen altijd met een proefsessie bij mij in het salon waar we uitgebreid bekijken wat je normale make-uproutine is, hoe je er wil uitzien op je trouwdag, eventueel vraag ik je zelfs om een stukje stof of een accessoire mee te nemen van op de dag zelf, zodat de make-up erop kan worden afgestemd. Daarna is alles mogelijk op aanvraag, ook haarstyling. Visagie bij mij of op locatie, alleen jij of ook je bruidsmeisjes en “the mother of the bride”, en ga zo maar door.


Glammed Up

Ga je solliciteren? Wil je piekfijn in orde zijn voor een speech die je moet geven? Of wil je wel eens stralend naar een date? Voor 40 euro doe ik je make-up voor die speciale gelegenheid, voor 60 euro leg ik ook je kapsel in de plooi.


Gifts

Wil je je mama eens verwennen en een make-upsessie cadeau doen? Of je kleine zusje leren hoe ze zwarte eyeliner aanbrengt? Vraag dan je cadeaubon aan, met een bedrag of behandeling naar keuze!


Natural Look

Met een minimum aan producten en in beperkte tijd een mooie naturelle look voor elke dag, ook om te werken


Natural Make-up

Ik gebruik make-upproducten van Jane Iredale. Deze producten zijn 100 procent mineraal en natuurlijk en bevatten dan ook geen enkel middel dat allergieën of overgevoeligheid veroorzaakt. Daarom mogen ze gebruikt worden na laserbehandelingen, chemische peelings of andere cosmetische ingrepen. Ook na een chemokuur tegen kanker als de huid nog gevoelig is, kan Jane Iredale gebruikt worden. Is er dan wel iets van te zien denkt u? Natuurlijk! De licht reflecterende minerale pigmenten in de make-up laten uw huid er stralend, gezond, gladder en jonger uitzien. Uw huid kan "vrijuit" ademen en optimaal functioneren. e zijn ook effectief bij het camoufleren van couperose, pigmentatie en depigmentatie, brandwonden, wijnvlekken...Bovendien voelt het vederlicht aan, net alsof u geen make-up draagt.


One-on-One

Heeft u niet veel ervaring met make-up? Wilt u weten hoe u ’s ochtends snel en efficiënt een natuurlijk mooie look verkrijgt? Of eindelijk uitvlooien hoe u smokey eyes aanbrengt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. In een individuele sessie van 90 minuten (70 euro) maken we een volledige analyse van je make-upgewoontes, producten en geef ik tips & tricks voor een perfecte make-up. Ik demonstreer alles op de ene helft van uw gezicht, de andere helft maakt u af – onder begeleiding natuurlijk – zodat u het daarna zelf kan uitvoeren. Ik teken ook alles uit op een facechart, zodat u thuis zeker niets vergeet.


Homeparty

Zin in een leuke onderonsje met vriendinnen of op zoek naar een leuke start voor een wilde vrijgezellenavond? Dat kan! Ik kom aan huis en tover jullie om tot regelrechte beauties. Jullie zijn daarna absoluut klaar om te feesten, maar ik leer jullie intussen ook aan hoe je dit zelf thuis kan herhalen. Mogelijk vanaf 3 personen tot maximaal 12. Thema te bespreken! (burlesk, natural beauty look, fifties retro, sunkissed, …)


Back to top