Beauty Makeup Well-Being

Producten

Ik ben niet over één nacht ijs gegaan bij het uitkiezen van de producten waar ik mee werk. Ze zijn in mijn optiek de beste. Zuiver, niet belastend voor het milieu en de huid, zonder artificiële middelen, en vol actieve werkstoffen. Na een behandeling van enkele maanden zie je duidelijk verschil!

De meeste mensen lijden aan een chronisch tekort aan vitamine A en antioxidanten in de huid, door blootstelling aan de zon en andere schadelijke milieu-invloeden. De producten van Environ compenseren dit tekort aan voedingsstoffen. Ze helpen de hydratatie van de huid te verbeteren en pakken vroegtijdige veroudering aan. Bedacht door dr. Fernandes, een plastisch chirurg die veel met huidkanker in contact kwam. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was bij het behoud van een mooie en gezonde huid. Veel producten uit het gamma van Environ zijn gecreëerd om probleemhuidjes aan te pakken, maar vooral ook om een gezonde huid mooi en stralend te houden.

http://www.environ.be

Jane Iredale werkte in de film- en theaterwereld en zag hoe veel acteurs op den duur allergisch werden aan de visagie-producten. Uiteindelijk ging ze zelf op zoek ging naar een alternatief en het resultaat is het meest minerale, zuivere make-upmerk in de wereld op dit moment.
Jane Iredale zag make-up altijd als een essentieel onderdeel van het welzijn van de vrouw en ze wilde dit vooral makkelijk te bereiken maken. Daarom zijn haar minerale foundations 4 producten in 1 (foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging) en alle producten multifunctioneel. Haar hervulbare systemen zijn ook goed voor het milieu, net als het feit dat de producten niet op dieren worden getest.

http://www.janeiredale.com

Langs de buitenkant stralen doe je als ook je binnenkant perfect in balans is. Daarom verdeel ik sinds dit jaar de vitamines van het Engelse bedrijf ANP, Advanced Nutrition Programme. Dit Engelse bedrijf benadert je huidgezondheid op een holistische manier: voor acné bijvoorbeeld bieden ze een supplement met broccoli-extract.

http://www.advancednutritionprogramme.be/

Biologische massageolies en lichaamsproducten uit Lapland die volledig ecologisch en biologisch zijn. Gemaakt uit pure, rauwe ‘eetbare’ ingrediënten waardoor de huid kan blijven ademen en ze geen negatieve invloed hebben op het lichaam. Niet getest op dieren!

http://www.bioreine.be

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden “Neo” en “Derma”, en betekent letterlijk “nieuwe huid”. De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt - vandaag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd.

http://www.neoderma.nl

OPI bestaat al bijna 35 jaar, is gesticht in Hollywood en is wereldleider op het vlak van professionele nagelverzorging. Iedere keer een nieuwe collectie kleurtjes uitkomt, trappel ik al van ongeduld. Hun assortiment kleuren is ongelofelijk groot en mooi, maar ook de kwaliteit is heel erg goed.

http://www.opi-belgium.be

Als je soms lijstjes met ingrediënten van nagellak ziet, kan je al eens schrikken. Echt gezond klinkt het niet, en sommige van die ingrediënten kunnen door de nagelplaat op je huid terechtkomen. Daarom introduceerde het Italiaanse Faby een semipermanente gellak zonder TPO, een toxische stof die in veel professionele gellakken wordt gebruikt. En niet te vergeten: veel mooie kleurtjes!

http://www.fabynails.be

Back to top